Netwerkservice voor ondernemers

Zoekt u iemand die met u meedenkt over de vindbaarheid van uw bedrijf op internet? Vraagt u zich af of u niet te veel omzetbelasting betaalt? NUgezocht.nl zoekt voor u en andere ondernemers uit iedere denkbare branche de juiste partij. Of dat nu om administratieve ondersteuning gaat, om juridisch advies of over online werkzaamheden.

Ondernemers samenbrengen

Wij bieden u een goedkopere en betere leverancier en tegelijkertijd helpen wij een andere ondernemer bij het vinden van een nieuwe klant! Andersom werkt het ook. Wij peilen in ons netwerk of ondernemers wellicht een opdracht aan u kunnen uitbesteden. Om u prijs-kwaliteitgarantie te kunnen bieden, staan transparantie en het hanteren van eerlijke, marktconforme tarieven hoog bij ons in het vaandel. Dat verwachten we ook van onze opdrachtnemers.

Laat ons voor u zoeken

Maak gebruik van onze kennis van de markt en van ons netwerk, dat scheelt u veel kostbare tijd en inspanning! Vul het contactformulier hieronder in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk op om uw wensen en vragen te vernemen. Op basis van persoonlijk contact met u kunnen wij een goede deal voor u realiseren.

Uw tevredenheid

Uw tevredenheid is ons doel. Het geeft ons een kick als wij iemand uit ons netwerk naar voren kunnen schuiven, die past bij de wensen van uw onderneming.

Wie zijn wij?

Nugezocht.nl is een kleine organisatie met een groot netwerk. Ons team van vlotte en enthousiaste mensen is getraind om op een prettige manier met bedrijven in contact te komen. Wij doen dat bijvoorbeeld door het bezoeken van beurzen, netwerkbijeenkomsten en seminars. Om voeling te houden met ons netwerk, spreken we geregeld af met ondernemers voor een kop koffie en een goed gesprek. Zo blijven we op de hoogte van diensten en producten die waardevol zijn voor u!


Waarom u kiest voor NUgezocht.nl

Het aanvragen van een informatiegesprek levert u deze voordelen op:

  • Een gratis check of u uw leveranciers een marktconform tarief betaalt.
  • Door ons brede netwerk kunnen wij ook u wellicht helpen aan mogelijke opdrachtgevers.
  • U breidt uw netwerk uit, kosteloos, en krijgt gratis advies.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel (085) 782 11 23

NEEM CONTACT OP
VOORDELEN
  • Uitbreiding van uw netwerk
  • Gratis advies van experts
  • Kosteloze tarief check
  • Optimale synergie
© Copyright 2015 - http://nugezocht.nl